Fina recensioner på Storytel

Nyfiken som jag är kollade jag vad lyssnarna på Storytel tycker om Fjärilspojken. Här är några av deras omdömen:

 • Jag gillar boken skarpt. Annorlunda och spännande, mycket läsvärd!
 • Galet bra!
 • Väldigt bra och annorlunda bok! vill läsa mer av denne författaren. Toppenbra uppläsare!
 • En UNDERBAR bok och uppläsare! En av de bästa som jag har lyssnat på på ett bra tag!!!! Ser framemot författarens nästa bok med STOR spänning!!!
 • Jag vet inte vad det var som gjorde det; om det var språket eller handlingen, men det här är en av mina favoritböcker. Rekommenderar den varmt, och jag tror att den blir ännu bättre av att lyssnas på. Fantastisk uppläsare! 
 • En av de bästa böcker jag nånsin läst!
 • Annorlunda… Fängslande trots att jag inte riktigt ville det!
 • Wow. Otroligt spännande. Riktigt bra bok!
 • annorlunda story och en riktigt bra bok!:)
 • gillade boken skarpt och uppläsaren var skön att lyssna på. surrealistiskt verklig. annorlunda! så här flera veckor efter att jag lyssnat färdigt och lyssnat på böcker däremellan så sitter boken kvar i minnet och det är ett gott tecken. rekommenderas varmt!
 • Så bra!
 • Ålskade boken. Direkt och självklart berättad. Sköna karaktärer. En riktigt härlig saga. Tyckte om uppläsarens röst. 
 • Riktigt bra bok, väldigt spännande.
 • Superspännande bok & Viktor Åkerblom läser fantastiskt bra! 
 • Tycker att det är en mästerlig historia. Vävd på ett sätt som förvånar och som är mycket spännande. Älskar Viktors röst också! 
 • Riktigt bra bok! Äntligen en bok som sticker ut lite. Jag gillar författarens språk och hur uppläsaren förmedlar det.
 • Suveränt bra! 
 • Mycket bra bok! Spännande och fängslande! 
 • Välskriven och annorlunda bok som ser till att knyta ihop alla trådarna.
 • Bra bok. Annorlunda ämne. Spännande och frågan är ju bara existerar detta…….Bra uppläsning.
 • Bra bok, och uppläsare! 
 • Vilken bok! Annorlunda, välskriven och oväntad upplösning. Bra uppläst också. Rekommenderas verkligen!
 • Mycket annorlunda med en spännande story helt igenom.
 • Enormt välskriven och fångade mej varenda minut! Förutsägbar – nej, oh nej. Jag tror inte att någon kan ana storyn i sin helhet från början. Det här var en kanonbok i min öron och uppläsaren gjorde ett bra jobb! Jag ger den här fem stjärnor – det gör jag sällan annars. 🙂
 Har du läst än? Pappersboken köper du till exempel på Adlibris eller Bokus.