Läsare tycker

Ibland får jag hälsningar från läsare. Det är roligt. Här nedan är några klipp från deras tyckande om olika titlar (vanliga recensioner hittar du under respektive bokpresentation under fliken Böcker). Hör gärna av dig du också!

”Det är inte ofta men ibland händer det – man finner en bok som kräver att läsas i ett flöde. Jag vill bara tacka dig för den upplevelse som du har bjudit på via din bok Fjärilspojken.”

”Hej! Om det är du som har skrivit Fjärilspojken, så vill jag bara säga, att det var en av de bästa böckerna som jag har läst. Jag har nu också lånat fortsättningen Burflickan. Glad påsk o tack för denna underbara bok.”

”Hej! Jag har precis lyssnat färdigt på Fjärilspojken och Burflickan på Storytel och nu vill jag bara säga att shit pommes, så sjukt imponerad! Din fantasi och förmåga att väva ihop dåtid och nutid är helt fantastisk. Galet bra! Blir det fler böcker om de karaktärerna? Väntar med spänning!”

”Fjärilspojken var en av topp 10 jag läst, och jag har läst många, längtar efter att köpa Burflickan! Tusen tack för skarp spänning.”

”Vilken grymt spännande, händelserik, tempostark och så fantastiskt välresearchad text! Älskar fjärilstemat! Dock sjukt läskigt där i början när de ska hänga ut pojken i skogen i den där selen.”

”Men OJ vad jag är impad av Fjärilspojken (lyckades hitta ett signerat ex i Visby). Vilken historia! Så intelligent, så medryckande och magisk. Bitvis väldigt hemsk och sorglig men shit, vilket upplägg… Hur kom du på allt? Jag börjar tro att du är ett galet geni.”

”Pang! Nu slog jag igen. Hela förmiddagen gick åt till detta rafflande slut, jag kunde bara inte sluta. En smart, spännande, välresearchad och synnerligen välskriven saga.”

”Jag har läst ut Fjärilspojken och är helt tagen. Längesen jag hade så svårt att lägga ifrån mig en bok.”

”En riktigt jävla bra bok! Intressant intrig, bra spännande persongalleri, några funderingar kring det samhälle vi lever i och mycket välskrivet till på köpet. Det är sällan jag sträckläser en bok från pärm till pärm.”

”Tack för underbar läsning som tog mig genom försenade och missade flyg på Afrikas kontinent. Du är helt enkelt bäst!”

 ”Du har en särskild förmåga att få skratten att fastna i halsen.”

 ”Tack för en underbar bok!”

 ”Jag läste inatt ut Världens bästa bok kl. 00.42. Den var jättebra! Det blev ju lite som i De misstänkta där på slutet.”

 ”Hej! Alltså, den boken gillar jag! Tänkte först att den bara var en skojsamhet rakt av, vilket i och för sig inte alls är illa. Men ju mer jag läste desto mer obehag kom krypande och det blev mer som en besk satir. Riktigt bra, jag flög igenom den.”

 ”Så spännande. Jag är hänförd.”

”Peter! Tack för en mycket välskriven och underhållande roman! Dessutom rolig och underfundig.”

 ”En helt absurd och rolig bok som gör en glad samtidigt som den väcker många tankar. Till och med bättre än min favorit Arto Paasilinna.”

”Så jävla rolig idé till en story.”