En recension

Här är ett fint klipp ur en lång recension av Fjärilspojken i Växjöbladet/Kronobergaren:

Stjernström berättar en mörk saga om besatthet och kunskap som missbrukas. Om karismatiska människors makt över kollektivet och hur livet i en sekt kan se ut. Och hur saker och ting hänger samman både över tid och genom enskilda händelser väldigt långt ifrån varandra rent geografiskt. Utifrån jungianska tankegångar om slump och synkronicitet vecklas en fascinerande och väl sammanhållen historia ut där den sista pusselbiten läggs på plats först alldeles på slutet. Det är välskrivet, lättläst, intressant och med många infallsvinklar. Stjernström kan sitt hantverk och är dessutom bra påläst. Jag sänder en tacksam tanke till slumpen som lät mig få stifta bekantskap med författaren och hans litterära stil och värld.

Köp på till exempel Adlibris eller Bokus.