Ett mörkt och mystiskt släpp

Jag har återigen gett mig ut på nya och okända vägar. Ensam och nyfiken. Hittills har jag älskat varje sekund av resan. Nu ska jag snart lämna ifrån mig min reseskildring. Det ska bli spännande att se reaktionerna. Vem hamnar vilse, vilka hittar rätt …

Datum för release av Fjärilspojken är nu spikat till 12 maj. Här är baksidestexten:

Ett spädbarn lämnas i skogen. Den lille pojken blöder. Insekter kryllar på honom.

Han överlever. Många år senare kommer frågorna till den nu vuxne Jonas. Vilka var hans föräldrar och varför övergav de honom? Vad är det för märklig begåvning han har? Den starka intuitionen, ska han dölja den eller följa den?

Jonas värvas av det mystiska företaget Apisec som verkar veta mer om honom än han själv. Tillsammans med sin kompis Björne börjar han nysta i sin historia. När de möter den framgångsrika och kompromisslösa Nelly Josefsson märker de att hon och Jonas har något gemensamt.

Det visar sig att Jonas historia är en del av något större. Något djupt obehagligt. En blandning av underliga sammanträffanden och medvetna val driver honom mot svaren.

Fjärilspojken är en svindlande spänningsroman om vägen mot kunskapens himmelrike – eller helvete. En ond saga om vänskap, vetenskap, makt och vanmakt. Det är mörkt, mystiskt och maxat.

[spider_facebook id=”1″]